Mäklare Norrköping - sälj med vinst

Dags att sälja din bostad i Norrköping? Med rätt mäklare vid din sida kan detta ske med en högre vinst. Idag så ser man att många anser att en mäklare är mer av en utgift än en tillgång. Det finns idag exempelvis möjligheter att själv sälja bostaden via Blocket eller via billiga förmedlingar på nätet. Här kan det billiga priset locka. Frågan är om man vinner på detta i slutändan?

Vi anser att många underskattar det jobb som en mäklare gör. Ska du sälja din bostad så kommer en mäklare i Norrköping att ge dig bättre möjligheter att göra detta till ett högre pris. Detta genom att denne helt enkelt kan skapa ett större sug kring din bostad. Genom rätt marknadsföring - i rätt kanaler - och med sitt stora kontaktnät så kommer din bostad att få en större exponering och bli synlig för fler människor.

Utöver detta så kommer en mäklare i Norrköping även att ge dig råd om när det är dags att sälja - när är konkurrensen som lägst? - och exempelvis också komma med förslag som potentiellt skulle kunna öka värdet. Kan man måla om i hallen, behöver någonting åtgärdas i badrummet och hur skulle nya köksluckor kunna skapa ett högre intresse?

Det handlar helt enkelt om en professionell tjänst och det handlar om ett yrke som kräver en lång och gedigen utbildning. Att många privatpersoner idag tror sig kunna sälja sin egen bostad - med samma vinst - som en mäklare i Norrköping faller, i och med detta, på sin egen orimlighet. Även med arvodet inkluderat så kommer vinsten att bli högre. Det kan vi nästan garantera.

Hitta rätt mäklare i Norrköping

Den stora frågan handlar egentligen om att hitta rätt mäklare. Vi anser att det finns tydliga skillnader mellan hur olika mäklare arbetar och att det finns en tydlig skillnad i kvalitet. Här ska man dock även tänka att mäklaren i fråga ska passa för en själv: du lägger ditt livs affär i dennes händer och du måste av den anledningen känna att det finns en kemi mellan er. Du ska känna dig trygg.

Rådet är att du träffar så många mäklare i Norrköping som möjligt. Se över arvodet, kolla tidigare affärer, känn in hur ni passar ihop och titta närmare på vilka tjänster som inkluderas - exempelvis homestyling. Du ska även känna att säljplanen känns okej för dig.

Gällande arvodet så är detta nästan alltid ett vägskäl för många. Vi skulle rekommendera att du väljer provision. Varför? Jo, för att en fast taxa och ett fast arvode kan skapa en mättnad hos en mäklare. Oavsett hur mycket din bostad säljs för så får mäklaren ändå samma summa. varför jobba hårdare då? Har din mäklare i Norrköping däremot provision - och tjänar mer pengar ju högre din bostad säljs för -så finns en tydlig morot dinglande framför ögonen. Den moroten kan visa sig vara guld värd - både för dig och din mäklare.

25 Oct 2021