Få hjälp att välja rätt hundfoder

Vilken djungel det är att hitta rätt hundfoder till sin bästa vän. Som tur är kan du få kunnig hjälp av proffs, om vilket foder som passar just din hund.

Något av det bästa man gjorde i livet, det var att skaffa sina hundar. Trots att de med åren har gett en ganska många gråa hår och även en del tårar, så kan man inte beskriva kärleken och glädjen man fått ifrån dem. Men att skaffa två kullsyskon igen, det är nog inget man kommer att göra, för det har varit allt utom enkelt.

Det är inte bara att hundarna är som natt och dag och har haft sina perioder. Utan de ska dessutom ha olika foder. När det visade sig att den ena hunden hade allergier, så fick man välja ett foder som passade den. Men det var ett foder som andra vovven inte tyckte om. Då stod man där och skulle hitta två olika foder som passade dem.

Hundfoder hos din vanliga affär

Med två hundar som skulle ha olika foder, krävdes det också hjälp. Hjälp för att hitta rätt foder. För att hitta det själv var inte enkelt. Som tur var hade kunde man köpa foder till hunden på en och samma affär. Med olika foder och märken så fanns det något som passade båda.

Två nöjda hundar som fick varsitt foder som passade dem alldeles utmärkt. Nu kunde man gå tillbaka till att vara den glada matten till sina två tossiga hundar som dagligen längtade efter sin mat.

23 Sep 2022