Det här skiljer persiennbutikerna åt i Norrköping

Funderar du på nya persienner? Då kan det givetvis vara skönt att besöka en persiennbutik som inger förtroende och som är ett sådant ställe just du kan tänka dig att handla på. Vill du handla på en större och bredare butik, och samtidigt kanske passa på att köpa andra grejer till huset samtidigt? Eller vill du gå till en mer specialiserad butik för att verkligen lägga ner tid på ditt köp av persienner?

Bor du i Norrköping finns det en del alternativ att välja mellan – vissa ligger närmare staden och vissa ligger lite längre därifrån. Dock kan det givetvis vara värt att åka en bit för att handla på den butik som känns bäst. Om du är i färd med att köpa nya persienner och bor i eller nära Norrköping, kan den här texten vara bra att läsa innan du ger dig av för att handla.

Utbud

Den första sidan vi tittar på erbjuder både inom- och utomhussolskydd, varav persienner tillhör den tidigare kategorin. Väl inne på sidan om persienner möts man av ett stort utbud. Här finns persienner flera olika typer och former, uppdelade i kategorierna 50 mm och 25 mm.

Det står klart att det är persiennerna med de stora lamellerna man ska välja om man har inredningen i åtanke. Det här gäller givetvis inte i alla sammanhang – men generellt sett tycks de persienner med 50 mm stora lameller vara dem som är mest omtyckta när det kommer till att ge inredningen en extra skjuts. På sidan finns ett bildgalleri med de olika persiennerna.

Den andra butiken som ligger centralt i Norrköping, och som har ett stort fokus på persienner, har inte satsat lika mycket på sin hemsida som den andra butiken. Här står det visserligen att de säljer persienner, men inte vilka produkter och modeller som finns att tillgå. Istället uppmanar de läsarna att ta kontakt med dem på telefon, eller genom att besöka butiken.

Tilläggstjänster

Den andra butiken har ett betydligt större fokus på montering och reparation av persiennerna än den förstnämnda. Den första hade istället ett större fokus på marknadsföring online, med sina produkter synliga, enkelt bläddringsbara och med mycket information kring dem. Den andra butiken verkar satsa mer på sin trogna kundkrets, istället för att nå ut till nya kunder genom nätet. Samtidigt gör det faktum att de bara finns där ändå förmodligen ganska mycket för att nya kunder ska veta om att de finns.

23 Jan 2017